Välkommen till Business Architecture Convention 2021!

Många verksamheter har insett behovet av att få ut mer av sin data för att utveckla och driva sin verksamhet på ett effektivt sätt men får de ut de önskade effekterna? Förmågan att skapa insikter om kunder och affärsmöjligheter utifrån data är kritiskt för att lyckas som verksamhet.  

Business Architecture Conventionden 10 november fokuserar på frågan vad verksamheter behöver göra för att få ut fulla potentialen av sin data och på vilket sätt affärsarkitekturen kan bidra till hur detta ska möjliggöras.  

För att få ut potentialen i sin data behöver det etableras en operativ modell som möjliggör datadriven affärsutveckling. Det är nödvändigt att ha en tydlig strategi för sin datadrivna utveckling som bidrar till företagets övergripande strategi. Under konferensen djupdyker vi i frågorna och vägleder dig i metodfrågor och utmaningar kopplat till datadriven affärsutveckling. Vi delar med oss av praktiska erfarenheter och tips. 

Djupdyk i metod, delta i workshops och lyssna till experter

Precis som tidigare år får du även möjlighet att fördjupa dig i de ämnen som intresserar dig mest. Vi blandar expertföreläsningar med casepresentationer och workshopmoment för att uppdatera dig på det senaste inom affärsarkitektur.  

Ur programmet:  

  • Datadriven affärsutveckling – använd affärsarkitektur för att få ut maximal nytta av din data
  • Med ambitionen som strategisk drivkraft – Traction i ett större perspektiv
  • Traction i offentlig sektor
  • The sustainability playbook – från vad till hur

Med ambitionen att ses fysiskt igen!

Det har varit ett år där mycket har präglats av pandemin men nu ser vi ljuset i tunneln. Vi har ambitionen att genomföra årets upplaga av Business Architecture Convention som ett fysiskt event där det kommer att ges ordentligt med tid för mingel och erfarenhetsutbyte med andra affärsarkitekter och skapa nya kontakter.  

Vi förhåller oss självklart till rådande rekommendationer och skulle läget förändras kommer vi att leverera samma innehåll i ett digitalt format.  

Vi ses den 10 november!

Start typing and press Enter to search