Halvdagskonferens inkl. två-rätters lunch
Spännande föreläsningar & casepresentationer
Givande & inspirerande diskussioner
Nordic Light Hotel
Stockholm

Tech Driven Transformation

Vad händer när det är Tech First? Vi har tidigare pratat om teknik som en möjliggörare för nya affärsmodeller. Men utvecklingen går så snabbt att vi nu måste se tekniken som den drivande kraften i all affärsutveckling. Det är affärsmodellerna som måste anpassas. Tekniken förändrar spelreglerna i grunden. Business Model Summitx går av stapeln 10 februari 2020 och fokuserar på konsekvenserna av den accelererande teknikutvecklingen för att bättre förstå och lära kunna lära oss de nya spelreglerna för framgång.

Förändringstakten ökar i takt med den accelererande teknikutvecklingen och för etablerade aktörer är det alltför sent att förflytta sin affärsmodell gradvis. Det måste till större grepp där det gamla skrotas helt och ger plats för nya affärsmodeller från scratch. Vilken strategi ska man använda sig av i sådana förflyttningar? Och hur klarar man av att förändra till nytt och förvalta det gamla – samtidigt? Det är några av de frågor vi belyser under eftermiddagen genom expertföreläsningar, casepresentationer och diskussioner. Som vanligt med mycket energi och grymma gäster.

Välkommen att möta framtidens affärsmodeller på Business Model Summitx.

Partners

Business Model Awards 2019

Under Business Model Summit delar Cordial i samarbete med Affärsvärlden ut Business Model Awards – priset för företag som vågar tänka utanför boxen med innovativa affärsmodeller. Vet du något företag som borde uppmärksammas lite extra i år? Nomineringen är nu öppen!

Start typing and press Enter to search