Årskrönikan 20/21

Vad behöver göras för att förbli relevant bortom pandemin?

Vår samtid är föränderlig och det enda vi kan vara säkra på är att framtiden inte kommer bli mindre volatil. Därför bjuder vi in till en kostnadsfri digital årskrönika för att dela med oss av vår uppfattning kring vad som kommer krävas för att nå framgång och vara relevant bortom pandemin.

Ingen kunde nog förutse att året 2020 skulle bli starten för den globala pandemi som fortfarande pågår. Vi har sett branscher förändras med en oerhörd hastighet och vi har byggt ut vårt vokabulär med ord som Covid-19 och ”lockdown”. Nu är det dags att summera och stänga böckerna för 2020. Med avstamp i vår vy – vad tycker vi oss se för viktiga rörelser i vår värld och vilka insikter tar vi med oss av året som gått?

Under årskrönikan kommer vi att:

► Dela med oss av vart vi ser att världen & dess verksamheter är på väg och vad det ställer för nya krav på oss – individerna som gör dessa verksamheter levande

► Reflektera kring vilka nya ansatser man bör ta in i 2021 för att vara relevant även bortom pandemin och på lång sikt därefter, såväl organisation som medarbetare.

 

Varmt välkommen!

Vännerna på Cordial

Årskrönikan 20/21

8 december 08:30–09:30

Agenda:

08:30 Var har egentligen hänt?
Vår moderator Torbjörn Matton delar med sig av ett antal perspektiv ur Cordials spaning ”Det Nya normala” och lyfter fram några exempel från året ur vår ”Disruption Feed” för att sätta scenen

08:40-09:30 Årskrönikan – Vart är vi på väg?
Ett modererat samtal mellan Linus Malmberg, styrelseordförande och senior rådgivare samt Lars Mårtensson, direktör i Cordials rådgivningsverksamhet kring året som gått och vart vi är på väg?

Praktisk information
DATUM & TID

Datum: 8 december
Tid: 08:30–09:30

Pris

Träffen är kostnadsfri, men anmälan bindande.

Plats

Online – Mer information kring hur du når sändningen skickas ut ett par dagar i förväg.

Oss träffar du

Från Cordial

Från Cordial

  • Torbjörn Matton
    Torbjörn Matton Manager, Learning | Cordial
  • LINUS MALMBERG SENIOR ADVISOR, FOUNDER & CHAIRMAN OF THE BOARD | CORDIAL
  • LARS MÅRTENSSON Director & Head of Business Transformation | Cordial
Kontakt
Kontakta oss

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss.

Start typing and press Enter to search