Grafisk Facilitering

Frukostseminarium

Skapa mer dialogdrivna, kommunikativa och effektiva möten och säkra ett framgångsrikt transformationsarbete

Vill du öka förståelsen för dina och andras initiativ, stärka tydligheten i vad du menar, och säkra en mer hållbar affärsutveckling och framgångsrikt transformationsarbete? Cordial bjuder nu in till ett kostnadsfritt frukostmöte på temat Grafisk facilitering där vi ger en introduktion till ämnet och också berättar med om vår nya utbildning som lanseras 2019.

Grafisk facilitering etablerar sig alltmer som ett viktigt redskap och en effektiv metod i vårt förändrings- och transformationsarbete. Att arbeta med grafisk facilitering bidrar starkt till att team som ska driva utvecklingsinitiativ tillsammans kan bli mer effektiva och på riktigt skapa en gemensam plattform och samsyn med hjälp av grafisk facilitering.

Under frukostseminariet 7 maj får du träffa Cordials Visual Practitioner, Terese Ellnestam, som har många års erfarenhet i rollerna Graphic Recorder, Grafisk facilitator och Strategisk rådgivare inom visuell kommunikation. Hon arbetar bland annat med FNs Utvecklingsprogram, Chalmers, Arbetsmiljöverket, Länsförsäkringar, Rädda Barnen och Scania.

Denna morgon berättar hon mer om hur just du och din organisation kan öka genomförandekraften i ert utvecklingsarbete med hjälp av grafisk facilitering.

Varmt välkommen!

Frukostseminarium
Grafisk Facilitering

Anmäl dig

7 maj, 8:30 – 10:00
Anmälan är gratis men bindande.

Praktisk information

DATUM & TID

7 maj 2019, 08:30-10:00
Frukost serveras från 8:00

Plats

Cordials lokaler på Sveavägen 17, 12tr. (T-bana Hötorget)

 Hitta till oss

Anmälningsvillkor

Frukostseminariet är kostnadsfritt, men anmälan bindande. Antal platser är begränsat!

Lärare

Terese Ellnestam

Visual Practitioner
Cordial

Villkor och kontakt

Anmälan till Cordial Business Learnings utbildningar, evenemang och seminarier är bindande. Vi återbetalar inte din avgift. Om du inte kan delta i en utbildning, på ett evenemang eller ett seminarium som du har anmält dig till kan du överföra din plats till en kollega eller att skjuta upp ditt deltagande till en kommande omgång av motsvarande utbildning, evenemang eller seminarium.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare. Observera att erbjudanden och rabatter för våra aktiviteter inte kan kombineras.

Kontakt

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss på education@cordial.se eller +46 8 723 87 00.

Start typing and press Enter to search