Continuous Business Development for real!

Möjliggör True Tranformation genom komponerbar arkitektur och nästa generations digitala plattform

Den 9:e december bjuder Cordial tillsammans med Infor in till ett inspirerande frukostseminarium på temat “True Transformation” och kontinuerlig affärsutvekling. Morgonens föreläsare är Lars Mårtensson från Cordial och Håkan Strömbeck från Infor (läs mer under Oss träffar du längre ner på sidan). Träffen är kostnadsfri och vi håller till på Cordials nyrenoverade kontor vid Hötorget. Då det är ett fysiskt seminarium är platserna begränsade — se till att säkra din plats redan idag!

Det här får du ta del av under morgonen:

► Vad innebär “True Transformation” och kontinuerlig affärsutveckling och vilka potentiella vinster kan du få av det?

En genomgång av hur du kan arbeta med komponerbar arkitektur och agila arbetsätt vid design och implementation av nya affärsmodeller och erbjudanden. Detta med hjälp av en modern digital plattform som möjliggörare.

En inblick i Infors molnbaserade digitala plattform som är designad för att möjliggöra industrispecifik kontinuerlig affärsutveckling. Plattformen baseras på komponerbar arkitektur och möjliggör ett helt nytt sätt att arbeta med kontinuerlig affärsutveckling på riktigt!

Varmt välkommen!

Cordial och Infor

Continuous Business Development for real!

Kostnadsfritt frukostseminarium
9 dec 08:00–09:30

Agenda

08:00- 08:30  Frukost och mingel 
Sippa på morgonkaffet i lugn och ro medan du minglar med likasinnade eller tar dig en titt runtom Cordials nyrenoverade kontor vid Hötorget.

08:30-09-30 Seminarium
Föreläsning med Lars Mårtensson (Cordial) och Håkan Strömbeck (Infor) på temat True Transformation — vad det är och hur det möjliggörs genom komponerbar arkitektur och nästa generations digitala plattform.

09:30- 10:00 Möjlighet att stanna kvar för vidare mingel och diskussion
Passa på att ställa ytterligare frågor eller ta en djupare diskussion på ämnet med Lars och Håkan efter föreläsningens slut.

Praktisk information
DATUM & TID

Datum: 9 december
Tid: 08:00–09:30 med möjlighet att stanna och mingla

För dig med begränsad tid går det bra att enbart lyssna på seminariet som pågår 08:30-09:30

Pris

Träffen är kostnadsfri

Plats

Cordials kontor vid Hötorget (första Hötorgsskrapan)

Adress: Sveavägen 17, våning 12

Oss träffar du
  • Håkan Strömbeck
    Håkan Strömbeck Industry & Solution Strategy Director | Infor
  • LARS MÅRTENSSON Director & Head of Business Transformation | Cordial

Om Infor

Infor är en ledande global leverantör av sofistikerade, branschspecifika affärsprogram för molnet. Infor har över 67 000 kunder i fler än 175 länder och utformar programvara som levererar större värde, mindre risk och fler hållbara driftsfördelar.

Infor har åtagit sig att förse kunderna med moderna verktyg som kan förändra deras verksamhet och påskynda deras egen innovation. Mer information: www.infor.com

Om Cordial

Cordial är ett managemenkonsultbolag som brinner för att hjälpa våra kunder att låsa upp sin fulla potential genom att leverera maximal genomförandekraft. Vi ger våra kunder en säker väg till framgångsrik affärsutveckling och transformation genom att överbrygga gapet mellan strategi, struktur och kultur. Allt vi utvecklar, säljer och levererar är fast förankrat i en förståelse för våra kunder och deras verkliga behov.

Cordial – The Business Transformation Company

Kontakt
Kontakta oss

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss.

Start typing and press Enter to search