Så skapar du effektiva möten med Grafisk Facilitering ( Göteborg )

Kostnadsfri lunch, 28 februari

Grafisk Facilitering

Lunch i Göteborg, 28 februari

Lär dig skapa dialogdrivna, kommunikativa och effektiva möten och säkra ett framgångsrikt transformationsarbete

Grafisk facilitering etablerar sig alltmer som ett viktigt redskap och en effektiv metod i vårt förändrings- och transformationsarbete. Att arbeta med grafisk facilitering bidrar starkt till att team som ska driva utvecklingsinitiativ tillsammans kan bli mer effektiva och på riktigt skapa en gemensam plattform och samsyn med hjälp av grafisk facilitering.

Kostnadsfri lunch i Göteborg 28 februari

Du träffar Cordials Visual Practitioner Terese Ellnestam som har många års erfarenhet av grafisk facilitering och att skapa mötesplatser med högt engagemang och framgångsrika dialoger. Denna morgon berättar hon mer om hur just du och din organisation kan öka genomförandekraften i ert utvecklingsarbete med hjälp av grafisk facilitering.

Du får också en introduktion till den kommande utbildningen på temat Grafisk Facilitering ( 28-29 april ) – en 2-dagars kurs med fokus på visualisering som verktyg.

Varmt välkommen!

Kostnadsfri lunch
Grafisk Facilitering

Anmäl dig

28 februari, 12:00-13:00
Anmälan är gratis men bindande.

Praktisk information

DATUM & TID

28 februari, 12:00-13:00

Plats

Convendum Coworking Space
Kungsportsavenyen 21
411 36 Göteborg

 Hitta dit

Anmälningsvillkor

Lunchen är kostnadsfri, men anmälan bindande. Antal platser är begränsat!

Lärare

Terese Ellnestam arbetar i rollen som Visual Practitioner vilket inkluderar Graphic Recording, visuell facilitering, budskapsillustration och handritade informationsfilmer. Att vara kursledare inom facilitering är även det en del av rollen.

Terese har arbetat med förändringsledning (strategisk utveckling av verksamheter på ledningsnivå, utveckling av arbetsprocesser men också team/ individutveckling) i en kombination med kommunikation i 19 år. De senaste tio åren med fokus på värdeskapande facilitering där organisationer/ grupper/ individer är i komplexa förändringar. Verktyg som exempelvis analog och digital visualisering av organisationers kommunikation har varit avgörande för att uppnå förändringsprojektens önskade resultat.

Kreativitet, innovation samt strategisk kommunikation som kan underlätta vid komplex problemlösning är några av de områden som Terese fokuserar på. FN och World Economic Forum bedömer dessa som mycket viktiga kompetensområden och förmågor för organisationer de kommande tio åren. Med sin erfarenhet och kunskap inom dessa områden vill Terese fortsätta att bidra, lära ut och inspirera för att uppnå genuin och värdeskapande förändringar.

Villkor och kontakt

Anmälan till Cordials utbildningar, evenemang och seminarier är bindande. Vi återbetalar inte din avgift. Om du inte kan delta i en utbildning, på ett evenemang eller ett seminarium som du har anmält dig till kan du överföra din plats till en kollega eller att skjuta upp ditt deltagande till en kommande omgång av motsvarande utbildning, evenemang eller seminarium.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare. Observera att erbjudanden och rabatter för våra aktiviteter inte kan kombineras.

Kontakt

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss på education@cordial.se eller +46 8 723 87 00.

Start typing and press Enter to search