Afterwork och nätverksträff

 Process Innovators of Sweden (PioS)
Cordials nätverk för kvinnor inom affärsutveckling

Den 2 juni bjuds du in till en bubblande afterwork tillsammans med PioS (Process innovators of Sweden) på Cordials kontor vid Hötorget.  Dessa nätverksträffar riktar sig till dig som identifierar dig som kvinna och arbetar med, och/eller har intresse för affärs- och verksamhetsutveckling. Du som aldrig varit med innan, varmt välkommen! Du som varit med förut, bjud gärna med kvinnliga vänner och kollegor.

Många av oss har nu återgått till kontorsarbete och en mer “normal” vardag, även om hemmakontoret blivit en stor del av det nya normala. Därför är temat för kvällens afterwork “Att leva i förändring”.

Fokus för denna träff är att ses och ha trevligt tillsammans i syfte att få ny energi av likasinnade. Det bjuds på lättare mat och bubbel när vi tillsammans diskuterar förändringshantering och delar erfarenheter kring frågeställningar som:

 Hur lyckas du med förändring?
 Strukturer för att hantera förändring
Framgångsfaktorer för en lyckad förändring (och möjliga hinder)

Varmt välkommen!

Anna, Sofia och Rebecca

Ps. Har du någon i ditt kvinnliga nätverk som skulle vara intresserad av att vara med i PioS? Skicka vidare inbjudan till denna nätverksträff till henne!

Afterwork med PioS
Cordials nätverk för kvinnor inom affärsutveckling, 2 juni

Agenda:
► 17:30-17:45: Drop in, mingel, lättare mat & bubbel
► 17:45-18:00: Introduktion och update om nya PioS-teamet
► 18:00-18:45: Gruppdiskussioner och övningar kring förändringshantering
Praktisk information

Datum & tid

2 juni kl. 17:30-18:45

Välkommen att mingla från 17:30 så sätter vi igång 17:45-18:45.

Plats

Cordials kontor vid Hötorget, Sveavägen 17. Entré från Sergelgatan.

Pris

Träffen är kostnadsfri, men vi önskar att du dyker upp om du anmält dig då vi gör inköp efter antal anmälda. Hör gärna av dig om du blir sjuk eller får förhinder.

Oss träffar du

Oss träffar du från Cordial

  • Rebecca Gahlin
    Rebecca Gahlin SENIOR CONSULTANT
  • Sofia Nordström
    Sofia Nordström SENIOR CONSULTANT
  • Anna Erkén
    Anna Erkén SENIOR CONSULTANT
Om PioS

Process Innovators of Sweden (PioS) –
Cordials nätverk för kvinnor inom affärsutveckling

PioS är ett kvinnligt nätverk för dig som arbetar med eller är intresserad av frågeställningar kopplat till processer och verksamhetsutveckling. PioS syftar till att dela erfarenheter och inspireras kring olika ämnen inom processområdet. Vi har ett starkt fokus på praktiska tips och verktyg, vi älskar helt enkelt HUR:et!

Nätverkandet sker i första hand på nätverksträffar och inspirerande frukostar i Cordials lokaler. Vi träffas ca 2 gånger per termin och har vid varje träff ett tema i fokus där vi bjuder in gästföreläsare och experter.

PioS startades 2016 och drivs idag av Anna Erkén, Sofia Nordström och Rebecca Gahlin på Cordial. Nätverket består idag av drygt 80 kvinnor i flera branscher och vi välkomnar varmt nya medlemmar. Medlemskapet är gratis.

Kontakt

Kontakta oss

För frågor eller särskilda önskemål, tveka inte att kontakta oss.

Börja skriva och tryck på enter för att söka