Förankring och processorientering för en lyckad förändring

Nätverksfrukost med PioS 3 juni

Välkommen till nätverksträff med temat Förankring och processorientering för en lyckad förändring

Utveckling är en naturlig del av vardagen för många företag. Förändringar i strategierna är en sak men en förutsättning för ett lyckat förändringsinitiativ är att investera tillräckligt med tid och kraft på att förankra den inom organisationen.

Oavsett vilken typ av förändring som ska genomföras så kan förankring hos berörda kräva tid, uthållighet och beslutsamhet av ledningen. Genom att använda processer får verksamheten en helhetssyn kring vad förändringen innebär och hur den kan leda till ett mer kundfokuserat arbetssätt.

Under denna nätverksträff ska vi få lyssna till och inspireras av Lena Högfeldt om hennes erfarenheter kring
flera förändringsinitiativ inom finans- och försäkringsbranschen, bland annat från Folksam, och vilka faktorer som varit viktiga inför och under implementering av förändringarna.

Varmt välkommen!
Emelie och Elin på Cordial

Ps. Har du någon i ditt kvinnliga nätverk som skulle vara intresserad av att vara med i PioS? Skicka vidare inbjudan till denna nätverksträff till henne!

Frukost med PioS

Anmäl dig

3 juni, 8:00 – 09:30
Anmälan är gratis men bindande.

Praktisk information
DATUM & TID

Datum: 3 juni 2019
Tid: 08:00-09:30

Frukost serveras från 07:45

Plats

Cordial, Sveavägen 17, 12tr. (T-bana Hötorget)

 Hitta till oss

Anmälningsvillkor

Frukostseminariet är kostnadsfritt, men anmälan bindande.

Oss träffar du

Lena Högfeldt

Lena har arbetat med affärsutveckling och ledarskap i flera olika roller främst inom finans och försäkring, både i linjeroller och som konsult. Branschen har stått inför stora förändringar genom såväl ändrade regelverk, förändring mot ökat kundfokus och digitaliseringar så förändringsarbete har varit en genomgående del av Lenas arbete.

Emelie Peippo | Cordial

emelie.peippo@cordial.se

Elin Oresten | Cordial

elin.oresten@cordial.se

Om PioS
PROCESS INNOVATORS OF SWEDEN (PIOS)

Cordials kvinnliga nätverk för affärsutvecklare

PioS är ett kvinnligt nätverk för dig som arbetar med eller är intresserad av frågeställningar kopplat till processer och verksamhetsutveckling. PioS syftar till att dela erfarenheter och inspireras kring olika ämnen inom processområdet. Vi har ett starkt fokus på praktiska tips och verktyg, vi älskar helt enkelt HUR:et!

Nätverkandet sker i första hand på nätverksträffar och inspirerande frukostar i Cordials lokaler. Vi träffas ca 2 gånger per termin och har vid varje träff ett tema i fokus där vi bjuder in gästföreläsare och experter.

PioS startades 2016 och drivs idag av Emelie Peippo och Elin Oresten på Cordial. Nätverket består idag av drygt 80 kvinnor i flera branscher och vi välkomnar varmt nya medlemmar. Medlemskapet är gratis.

Kontakt
Kontakta oss

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss.

Start typing and press Enter to search