Processutveckling som lönsamhetsdrivare

Nätverksfrukost med PioS 19 mars

Välkommen på nätverksträff på temat Processutveckling som lönsamhetsdrivare!

Genom att arbeta processorienterat förflyttar ledning och medarbetare fokus mot kunderna och deras behov, vilket ställer krav på att företagets affärsrutiner är kända och används.

Under årets första frukostträff kommer Annika Kolmert berätta om hur det går att vända en problemtyngd verksamhet genom en ny styrning baserat på gemensamma processer, där alla blir involverade i företagets utmaningar och ges möjlighet att bidra till ökad lönsamhet. Annika kommer att dela med sig av sina erfarenheter kring att bygga en styrkultur där ledarskap, medarbetarskap och affären knyts samman och blir synlig för verksamhetens alla intressenter.

Varmt välkommen!

Ps. Har du någon i ditt kvinnliga nätverk som skulle vara intresserad av att vara med i PioS? Skicka vidare inbjudan till denna nätverksträff till henne!

Frukost med PioS

Anmäl dig

19 mars, 8:00 – 09:30
Anmälan är gratis men bindande.

Praktisk information
DATUM & TID

Datum: 19 mars 2019
Tid: 08:00-09:30

Frukost serveras från 07:45

Plats

Cordials lokaler på Sveavägen 17, 12tr. (T-bana Hötorget)

 Hitta till oss

Anmälningsvillkor

Frukostseminariet är kostnadsfritt, men anmälan bindande.

Oss träffar du
Om PioS
PROCESS INNOVATORS OF SWEDEN (PIOS)

Cordials kvinnliga nätverk för affärsutvecklare

PioS är ett kvinnligt nätverk för dig som arbetar med eller är intresserad av frågeställningar kopplat till processer och verksamhetsutveckling. PioS syftar till att dela erfarenheter och inspireras kring olika ämnen inom processområdet. Vi har ett starkt fokus på praktiska tips och verktyg, vi älskar helt enkelt HUR:et!

Nätverkandet sker i första hand på nätverksträffar och inspirerande frukostar i Cordials lokaler. Vi träffas ca 2 gånger per termin och har vid varje träff ett tema i fokus där vi bjuder in gästföreläsare och experter.

PioS startades 2016 och drivs idag av Emelie Peippo och Elin Oresten på Cordial. Nätverket består idag av drygt 80 kvinnor i flera branscher och vi välkomnar varmt nya medlemmar. Medlemskapet är gratis.

Kontakt
Kontakta oss

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss.

Skriva din sökfras här och tryck enter