Framgångsrik facilitering genom verksamhetens förändringsresa

Nätverksfrukost med PioS 29 oktober – FULLBOKAT!

Framgångsrik facilitering genom verksamhetens förändringsresa

Nätverksfrukost med PioS 29 oktober

I förändring och utvecklingsarbete är en viktig del (om inte viktigaste) att få med sig individer på resan genom att hitta sätt att förklara, konkretisera och förtydliga varför, vad och hur.

Utvecklingsarbete kan sträcka sig allt ifrån ett enstaka möte till en förändringsresa på flera år. Oavsett vilken omfattning det gäller, så är förmågan att kunna facilitera oerhört värdefull för att få med sig individerna som ska genomföra förändringen.

Under denna PioS-träff får vi en fantastisk möjlighet att lyssna till ett proffs på att facilitera i förändring. Vi kommer dessutom få praktiska verktyg att ta med oss in i vardagen.

Terese Ellnestam är Cordials Visual Practitioner med lång erfarenhet kring att facilitera allt från koncernledningar till non-profit organisationer. Facilitera grupper både på olika nivåer i organisationer och med olika kulturella sammansättningar. Hon är en mästare på att visualisera och förenkla komplexa frågeställningar och budskap, och utbildar dessutom andra till att bli lika duktiga.

Missa inte denna möjlighet att lära dig mer om facilitering och varför visualisering av dina budskap är viktigt!

Varmt välkommen!
Emelie, Elin och Terese på Cordial

Ps. Har du någon i ditt kvinnliga nätverk som skulle vara intresserad av att vara med i PioS? Skicka vidare inbjudan till denna nätverksträff till henne!

Nätverksfrukost 29 oktober – Fullbokat!

Det har varit stort intresse för denna nätverksträff och eventet är nu fullbokat. Är du intresserad av att komma kan du ställa dig på väntelistan så hör vi av oss om det blir en plats ledig.

Praktisk information
DATUM & TID

Datum: 29 oktober 2019
Tid: 08:00-09:30

Frukost serveras från 07:45

Plats

Cordial, Sveavägen 17, 12tr. (T-bana Hötorget)

 Hitta till oss

Anmälningsvillkor

Frukostseminariet är kostnadsfritt, men anmälan bindande.

Oss träffar du

Terese Ellnestam

Cordials Visual Practitioner, Terese Ellnestam, har många års erfarenhet i rollerna Graphic Recorder, grafisk facilitator och strategisk rådgivare inom visuell kommunikation. Hon arbetar tillsammans med kunder inom många olika branscher, exempelvis FNs Utvecklingsprogram, Chalmers, Arbetsmiljöverket, Länsförsäkringar, Rädda Barnen och Scania.

Elin Oresten | Cordial

elin.oresten@cordial.se

Emelie Peippo | Cordial

emelie.peippo@cordial.se

Om PioS
PROCESS INNOVATORS OF SWEDEN (PIOS)

Cordials kvinnliga nätverk för affärsutvecklare

PioS är ett kvinnligt nätverk för dig som arbetar med eller är intresserad av frågeställningar kopplat till processer och verksamhetsutveckling. PioS syftar till att dela erfarenheter och inspireras kring olika ämnen inom processområdet. Vi har ett starkt fokus på praktiska tips och verktyg, vi älskar helt enkelt HUR:et!

Nätverkandet sker i första hand på nätverksträffar och inspirerande frukostar i Cordials lokaler. Vi träffas ca 2 gånger per termin och har vid varje träff ett tema i fokus där vi bjuder in gästföreläsare och experter.

PioS startades 2016 och drivs idag av Emelie Peippo och Elin Oresten på Cordial. Nätverket består idag av drygt 80 kvinnor i flera branscher och vi välkomnar varmt nya medlemmar. Medlemskapet är gratis.

Kontakt
Kontakta oss

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss.

Start typing and press Enter to search