Digital frukost och nätverksträff

 Process Innovators of Sweden (PioS)
Cordials nätverk för kvinnor inom affärsutveckling

PioS nätverksträff den 14 september är den tredje för året och hålls denna gång digitalt. Du är inbjuden!

Efter en härlig sommar kör vi i gång hösten med en digital träff där temat är Project Management Office (PMO) och hur man uppnår en balanserad projektportfölj. Vi kommer få ta del av helt nytt material på dagens ämne framtaget av Cordial.

Det blir möjlighet till diskussion mellan oss deltagare där vi får dela erfarenheter kring ämnet med varandra. Vi kommer att lyssna på en inspirerande presentation av Elenna Josefsson och Anna Erkén från Cordial kring metod och framgångsfaktorer för att hantera och stödja verksamhetsutveckling med fokus på portföljstyrning.
Det digitala rummet öppnas upp 07.45 där träffen börjar 08.00 och avslutas kl. 09.00. Vi ser fram emot en inspirerande morgon tillsammans med er.

Varmt välkommen!

/Rebecca, Sofia och Anna

Ps. Har du någon i ditt kvinnliga nätverk som skulle vara intresserad av att vara med i PioS? Skicka vidare inbjudan till denna nätverksträff till henne!

Digital frukost med PioS
Cordials nätverk för kvinnor inom affärsutveckling

14 september, 07:45-09:00

Praktisk information

Datum & tid

14 september kl. 07:45-09:00

Det digitala rummet öppnas upp 07.45 där träffen börjar 08.00 och avslutas kl. 09.00. Vi ser fram emot en inspirerande morgon tillsammans med er, varmt välkomna!

Plats

Digitalt. Länk till det digitala rummet mailas ut till dig när träffen närmar sig.

Pris

Träffen är kostnadsfri, men vi önskar att du dyker upp om du anmält dig då vi gör inköp efter antal anmälda. Hör gärna av dig om du blir sjuk eller får förhinder.

Oss träffar du

Oss träffar du från Cordial

 • Elenna Josefsson
  Elenna Josefsson SENIOR CONSULTANT
 • Rebecca Gahlin
  Rebecca Gahlin SENIOR CONSULTANT
 • Sofia Nordström
  Sofia Nordström SENIOR CONSULTANT
 • Anna Erkén
  Anna Erkén SENIOR CONSULTANT
Om PioS

Process Innovators of Sweden (PioS) –
Cordials nätverk för kvinnor inom affärsutveckling

PioS är ett kvinnligt nätverk för dig som arbetar med eller är intresserad av frågeställningar kopplat till processer och verksamhetsutveckling. PioS syftar till att dela erfarenheter och inspireras kring olika ämnen inom processområdet. Vi har ett starkt fokus på praktiska tips och verktyg, vi älskar helt enkelt HUR:et!

Nätverkandet sker i första hand på nätverksträffar och inspirerande frukostar i Cordials lokaler. Vi träffas ca 2 gånger per termin och har vid varje träff ett tema i fokus där vi bjuder in gästföreläsare och experter.

PioS startades 2016 och drivs idag av Anna Erkén, Sofia Nordström och Rebecca Gahlin på Cordial. Nätverket består idag av drygt 80 kvinnor i flera branscher och vi välkomnar varmt nya medlemmar. Medlemskapet är gratis.

Kontakt

Kontakta oss

För frågor eller särskilda önskemål, tveka inte att kontakta oss.

Börja skriva och tryck på enter för att söka