Sustainability talks – Den blinda fläcken i hållbarhetsarbetet

Kostnadsfritt webinar 28 januari 08:00

Sustainability Talks är forumet för nya perspektiv på hållbarhet. Hållbarhet är en gemensam angelägenhet för oss alla och vi ser många företag som kämpar med att integrera hållbarhet i verksamheten, men också flertalet fina förebilder som lyckats med sin resa.

Den blinda fläcken i hållbarhetsarbetet

Under årets första träff kommer Johanna Lundgren Gestlöf, hållbarhetschef på SPP, och Katarina Wiberg, Account Manager på SPP, att berätta om varför pensionen ofta är en blind fläck i företagens hållbarhetsarbete och hur man kan stärka sin hållbarhetsprofil genom att synliggöra detta.

SPPs undersökningar visar att nio av tio anställda vill spara hållbart, och framförallt den yngre generationens talanger lägger allt större vikt vid en arbetsgivares värderingar. Hållbarhet är en viktig faktor i det. Johanna kommer även att berätta om SPPs hållbarhetsarbete i stort, som bland annat bidragit till att de blivit utsedda till Sveriges mest hållbara pensionsbolag av både förmedlarhuset Max Matthiessen och Söderberg & Partners.

Under träffen kommer vi ha möjlighet att ställa frågor, för att sedan gemensamt dela med oss och diskutera vilka andra “blinda fläckar” vi kan ha i våra företag, samt hur man kan arbeta med att lyfta hållbarhetsarbetet i stort genom att adressera dem.

Välkommen!

Sustainability talks – Den blinda fläcken i hållbarhetsarbetet

28 januari, 08:00-09:30
Anmälan är gratis men bindande

Praktisk information

Datum & tid

28 januari kl. 08:00-09.30

Plats

Online, mer information kring hur du når sändningen skickas ut dagarna innan webinariet.

Oss träffar du

Johanna Lundgren Gestlöf, SPP

Johanna Lundgren Gestlöf är hållbarhetschef på SPP Pension och Försäkring sedan ett år tillbaka, och brinner för hållbar utveckling och för att fler ska få upp ögonen för kapitalets och pensionspengarnas kraft att påverka. Hon har ett stort samhällsengagemang och har tidigare bland annat arbetat inom politiken och som managementkonsult.

Katarina Wiberg, SPP

Med över 35 års erfarenhet av pensionsbranschen och passion för pension hjälper Katarina företag, chefer, medarbetare och individer att ta rätt beslut, genom tydlig och enkel information. “Jag har alltid bidragit till att företag ska vara bra arbetsgivare genom att erbjuda sina medarbetare och chefer kunskap och information om förmåner, pensionsavtal, försäkringar och avgifter”.

Från Cordial

Johan Reunanen

Johan Reunanen, Cordial

Johan är Director på Cordial och brinner lite extra för förnybara transformationsprojekt. Har har gedigen erfarenhet av att hjälpa företag med hållbarhetscertifieringar och tolkning av nya regelverk inom hållbarhet.

Utöver det har han bland annat varit involverad i utvecklingen av verksamheter och kontrollsystem för lagefterlevnad kopplat till hållbarhet.

Elin Oresten

Elin Oresten, Cordial

Elin är Manager på Cordial med en stark passion för hållbar utveckling och att hjälpa bolag att knyta ihop hållbarhet med både verksamhet och affär.

Hon har en bred erfarenhet och jobbat med många olika hållbarhetsfrågor som bland annat hållbarhetsramverk, implementering och styrning, certifieringar, hållbara leverantörskedjor och kontrollsystem för lagefterlevnad.Sustainab

Bokningsvillkor och kontakt

Anmälan till Cordials utbildningar, evenemang och seminarier är bindande. Vi återbetalar inte din avgift. Om du inte kan delta i en utbildning, på ett evenemang eller ett seminarium som du har anmält dig till kan du överföra din plats till en kollega eller att skjuta upp ditt deltagande till en kommande omgång av motsvarande utbildning, evenemang eller seminarium.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare. Observera att erbjudanden och rabatter för våra aktiviteter inte kan kombineras.

Kontakt

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss på education@cordial.se eller +46 8 723 87 00.

Related Projects

Start typing and press Enter to search