Rollen som Business Transformation Architect

Kostnadsfritt webinar 10 maj

Specialist på transformation, att säkerställa framgångsrik förflyttning med hjälp av affärsarkitektur och affärsinriktad enterprisearkitektur, och på att få strategier och strukturer att verka som en helhet.

Välkommen till en morgon med fokus på yrkesrollen Business Transformation Architect. För att arbeta som transformation architect behöver du ha förståelse för såväl de affärsmässiga som de strukturella aspekterna av verksamheten utifrån ett affärs- och arkitekturperspektiv.

Under vårt kostnadsfria webinar den 10 maj får du en introduktion till rollen, varför det är en högaktuell kompetens och en attraktiv karriärsutveckling. Du får också höra mer om hur du blir Business Transformation Architect.

Varmt välkommen!

Rollen som Business Transformation Architect

Anmäl dig

10 maj 2019 kl. 09:00
Anmälan är gratis men bindande

Praktisk information

Datum & tid

→ 10 maj 2019
→ 09.00-10.00

Plats

Webinariet ges digitalt via Cordial Online. Någon dag före webinariet får du ett informationsmail med en aktiveringslänk som du klickar på för att starta sessionen.

Föreläsare

Lars Mårtensson

Director, Cordial

Bokningsvillkor och kontakt

Anmälan till Cordial Business Learnings utbildningar, evenemang och seminarier är bindande. Vi återbetalar inte din avgift. Om du inte kan delta i en utbildning, på ett evenemang eller ett seminarium som du har anmält dig till kan du överföra din plats till en kollega eller att skjuta upp ditt deltagande till en kommande omgång av motsvarande utbildning, evenemang eller seminarium.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare. Observera att erbjudanden och rabatter för våra aktiviteter inte kan kombineras.

Kontakt

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss på education@cordial.se eller +46 8 723 87 00.

Start typing and press Enter to search