Rollen som Certifierad Affärsarkitekt

Kostnadsfritt webinar 3 maj kl. 09:00

Specialist på helheten och svart bälte i modern affärsutveckling – välkommen till en morgon med fokus på yrkesrollen Affärsarkitekt tillsammans med Linus Malmberg från Cordial.

Den digitala utvecklingen accelererar och kunderna blir snabbt allt mer kräsna. Konkurrensen är hård och kravet att ständigt utvecklas är inte förhandlingsbar. För att säkra fortsatt relevans hos våra kunder krävs att vi  har individer i vår organisation med affärsutvecklingskompetens och en stark förmåga att kommunicera med och röra sig sömlöst mellan verksamheten och de stödjande strukturerna. Det gäller oavsett om du arbetar i en privat eller offentlig verksamhet.

Affärsarkitektens superkrafter

  • Affärsarkitekten bidrar till att trimma affärsstrategier, affärsmodeller, värdeerbjudanden och affärskrav och har förmågan att analysera, designa och transformera verksamheten för att framgångsrikt möta nya kundbehov.
  • Affärsarkitekten är nyckelpersonen som överbryggar gapet mellan strategi, struktur genom sin förmåga att innovera affärsmodeller och förverkliga dem med hjälp av kraften i människor och teknologi.
  • Affärsarkitekten ökar också värdeförädlingen genom att identifiera och knyta samman företaget med andra aktörer i nya konstellationer och värdenätverk.
  • Affärsarkitekten stödjer den verkställande ledningen i arbetet med att analysera marknaden, definiera önskad position och genom att transformera affärsmodeller så att organisationens och digitaliseringen möjligheter utnyttjas lönsamt.

Under ett kostnadsfritt webinar 3 maj får du inspiration och en inblick i varför det är en högaktuell kompetens och en attraktiv karriärsutveckling, och får veta hur du blir affärsarkitekt.

Varmt välkommen!

Rollen som Certifierad Affärsarkitekt

Gå till webinar

3 maj 2019 kl. 09:00
Anmälan är gratis men bindande

Praktisk information

Datum & tid

→ 3 maj 2019
→ 09.00-10.00

Plats

→ Webinariet ges online. Ett mail med länk och inloggningsinformation skickas ut dagen före eventet.

Anmälningsvillkor

→ Frukosten är kostnadsfri men anmälan bindande. Antal platser är begränsat!

Lärare

Linus Malmberg

Grundare, styrelsemedlem och uppskattad föreläsare
Cordial

Bokningsvillkor och kontakt

Anmälan till Cordial Business Learnings utbildningar, evenemang och seminarier är bindande. Vi återbetalar inte din avgift. Om du inte kan delta i en utbildning, på ett evenemang eller ett seminarium som du har anmält dig till kan du överföra din plats till en kollega eller att skjuta upp ditt deltagande till en kommande omgång av motsvarande utbildning, evenemang eller seminarium.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare. Observera att erbjudanden och rabatter för våra aktiviteter inte kan kombineras.

Kontakt

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss på education@cordial.se eller +46 8 723 87 00.

Start typing and press Enter to search