Talare

Inspiratörer, experter och föreläsare. Se vilka som talar under eventet.

Du får lyssna till:

Lise Tormod | VD, Cordial

Lise är vd på Cordial och har en omfattande erfarenhet av affärsutveckling som rådgivare inom olika branscher och företag, både i Sverige och internationellt. Hon har huvudsakligen arbetat med ledningsgrupper och stöder dem med att definiera nya strategier, utforma innovativa affärsmodeller och kundcentrerade erbjudanden samt med att utforma hållbara och flexibla strukturer.

Lise är en driven facilitator som stöder kunderna genom en framgångsrik transformation till deras önskade position.

Björn Hedensjö | Psykolog

Björn Hedensjö är legitimerad psykolog från Karolinska institutet (Master of medical science with a major in psychology) som skrev sitt examensarbete i samband med arbete som forskningsassistent på Harvard Medical School i USA. Han har idag en privat mottagning på Riddargatan i Stockholm där han varvar psykologisk behandling och coaching. Björn har också skrivit böcker om bland annat stresshantering, sömn och ledarskapspsykologi, ämnen han ofta föreläser om. Han har också en mångårig karriär som chef i små och stora organisationer, med goda insikter om hur livet som chef ser ut ”på golvet”. Björn är också ena halvan av Sveriges största vetenskapspodd, psykologipodden Dumma människor, och medverkar ofta som expert i tv och radio.

Carl-Magnus Löfström | Kommunikationschef, Pensionsmyndigheten

Med hjärtat i kunddriven utveckling för verksamhetens bästa och 20 års erfarenhet av utveckling av digitala tjänster. Under eventet får du lyssna till Carl-Magnus som är ansvarig för Pensionsmyndighetens agila transformation.

Rose-Marie Jurinic Nyman | Transformation Lead Product Area Communications, Telia Company

Telia Company har under de senaste åren påbörjat en omfattande helhetstransformation där skalade agila och harmoniserade arbetssätt är en avgörande komponent för att uppnå strategin om att möta framväxande behov i en alltmer uppkopplad värld. Rose-Marie Jurinic Nyman är en av de ledande personerna i Telias resa. Rose-Marie arbetar dels med Telias totala transformation på central nivå, strategiskt och ramverksorienterat, men ansvarar också för att implementera en agil transformation inom en av Telias produktenheter. Rose-Marie har lång erfarenhet av att leda affärs- och produktutvecklingsenheter hos både små och stora operatörer, med särskilt fokus på digitala affärsmodeller, mjukvaruutveckling och agila arbetssätt.

Bo Andersson | CIO, Marginalen Bank

Bo har är CIO på Marginalen Bank. Han har lång erfarenhet från digitalisering inom bankbranschen med fokus på att skapa effektiva IT-organisationer. Kommer närmast från SBAB Bank och har tidigare arbetat med bl.a. Preem, ICA Banken, IKANO Banken och Öresundsbanken.

Ludmilla Åttingsberg | Förändringsledare, Marginalen Bank

Ludmilla är förändringsledare och scrum master. Hon har lång erfarenhet av digitalisering inom bank.

Jesper Kalldin | Organisationsutveckling operativ modell, Klarna  

Jesper har tidigare arbetat som managementkonsult där han hjälpt stora globala företag att effektivisera processer och organisationer. Sedan ett år tillbaka arbetar Jesper på Klarna med att utveckla deras operativa modell, vilket inkluderar ett ansvar över att företagets organisationsstruktur, roller och ansvar, samt arbetssätt är i linje med strategin och den snabba tillväxten. 

Marie Kjellberg | Förändringsledare och Certifierad Agile People Coach, Scania IT 

Marie har arbetat med Scania IT transformation under flera år och driver passionerat förändring runt Agil HR och Servant leadership.   

Ulrika Thell | Förändringsledare och Certifierad Agile Transitions Coach, Scania  

Ulrika har varit med från start i transformationsarbetet inom utveckling av autonoma transportlösningar på Scania CV och jobbar nu med att skapa förutsättningar för en vidare transformation inom Scania Solution Development. Med många års chefs- och ledarerfarenhet i bagaget är förändringsledning, den mänskliga aspekten av förändring och framför allt den personliga utveckling som behövs för att åstadkomma hållbar förändring i fokus. 

Karolina Dansk | Förändringsledare, Scania 

Karolina är förändringsledare med fokus på utbildning, träning och lärande. Hon har under sin tid på Scania varit drivande inom olika initiativ med uppdrag att utmana arbetssätt, mindset och ledarskap. Hon jobbar idag på Scanias centrala transformationskontor med fokus att skapa förutsättningar för en lärande kultur där man experimenterar och lär av sina misstag och kan känna psykologisk trygghet. 

Marika Eriksson | Manager, Cordial  

Marika är Manager på Cordial och har hjälpt flertalet kunder med strategi-, organisation- och affärsutvecklingsfrågor. Hon har flera års erfarenhet av att leda projekt i en internationell kontext och brinner för att utveckla både individer och organisationer för att skapa genomförandekraft och hållbara förändringar. 

Karin Zingmark | Rådgivare & Författare, Zingmark Consulting

Karin Zingmark är utsedd som en av Sveriges 100 mest populära talare 2020 samt är nominerad som Årets Talare 2019 av Talarforum. Hon inspirerar, engagerar, entusiasmerar och ger konkreta tips inom marknadsföring, kommunikation och ledarskap i en uppkopplad värld. Karin har lång erfarenhet av förändringsledning och kommunikation från ledande roller i olika branscher, nu senast i rollen som marknadschef på Microsoft i Sverige. Hon är författare till två böcker, debutboken “Maxa Snacket” (Liber 2017), som inspirerar på temat digital kommunikation och kommunikativt ledarskap och uppföljaren ”Maxa Modet” (Liber 2020) som handlar om att driva förändring genom tillit och kommunikation. Karin är aktiv i en rad olika styrelser, är certifierad facilitator av Hyper Island och har en certifiering i Neuroledarskap från the Neuroleadership Institute.

Maximilian Marks | Project Manager, H&Z Management Consulting

Straight after his studies in International Management, in Germany, UK and the Netherlands, he was magically drawn to consultancy and he still is. His passion is to analyze, design and work together with people on challenges, especially when it comes to designing strategies and developing further organizations. His favorite industries are Financial Services and Automotive – industries so dynamic and challenging, offering new opportunities at each corner. 

 

Erik Martin | Senior Advisor, Cordial

Erik har fokus på att bedriva framgångsrik transformation i branscher i förändring och har deltagit i ett flertal större agila transformationer.

Börja skriva och tryck på enter för att söka