Du får lyssna till

Du får lyssna till

Dr Clarie Hamlin

Head of Change Enablement, Q5

Claire is an experienced organisational development professional with over 20 years’ experience both as a consultant and within line roles. She has worked across a wide range of industries including Oil & Gas, utilities, financial services, technology & media. After several years in consulting Claire joined BP where she held senior roles with responsibility for leadership development, talent management & global L&D strategy.

At Q5 Claire leads our work on organisational development including our active research programme on the evolution of organisations and what this means for the future of work, leaders and organisational models. Claire is an accredited leadership and team coach and holds a PhD from Leeds University.

Anders Bromander

HEAD OF CASH MANAGEMENT CUSTOMER SERVICE SWEDEN, Nordea

Anders har arbetat på Nordea i 14 år, varav huvuddelen av tiden inom kundservice och Cash Management. Han har varit chef för affärsutvecklingsenheten och är nu Sverigechef för Cash management Customer Service. Anders har lång erfarenhet inom ledarskap och en djup kompetens inom affärsutveckling och kundservice.

Cecilia Söderström

HR-CHEF, Vasakronan 

Cecilia är i grunden socionom och har arbetat inom HR sedan 1986 på bland annat Ericsson och Casino Cosmopol innan hon började på Vasakronan för 12 år sen. Hon har 20 års erfarenhet av att jobba som HR-chef. Cecilia gillar utvecklings- och förändringsarbete och tror på människans vilja att göra sitt bästa.  

Karin Björkén

Konsult & coach, Mind The Org 

Karin är konsult och coach som stöder företag, team och individer med att bygga sunda och högpresterande organisationer. Hon har sina rötter inom agil mjukvaruutveckling och har samlat på sig de flesta av sina erfarenheter från nio år på Spotify i olika ledarroller. Just nu stöttar hon H&M med en storskalig agil transformation. 

Lise Tormod

VD, CORDIAL

Lise är vd på Cordial och har en omfattande erfarenhet av affärsutveckling som rådgivare inom olika branscher och företag, både i Sverige och internationellt. Hon har huvudsakligen arbetat med ledningsgrupper och stöder dem med att definiera nya strategier, utforma innovativa affärsmodeller och kundcentrerade erbjudanden samt med att utforma hållbara och flexibla strukturer.

Lise är en driven facilitator som stöder kunderna genom en framgångsrik transformation till deras önskade position.

Alexander Holmberg

LEDAREXPERT & COACHLedarbildarna

Alexander Holmberg arbetar som ledarexpert och coach. Han har arbetat med att utveckla ledarskap, individer och team i förändring de senaste 15 åren. Läs mer om Alexander på www.alexanderholmberg.se.  

Johan Reunanen

DIRECTOR, Cordial

Johan är en uppskattad, och flitigt anlitad, transformationsexpert som brinner för utveckling, av människor, verksamheter och affärer. Han är certifierad affärsarkitekt, Director på Cordial och del av Cordials ledningsgrupp.

Johan har gedigen erfarenhet av att ge råd till företagsledningar i strategiska transformationsfrågor inom en lång rad branscher. Han är en rådgivare med stort hjärta som hela tiden agerar utifrån en intention att utveckla kunden och kundens verksamhet på bästa sätt, alltid med ett helhetsperspektiv och ett pragmatiskt förhållningssätt till problemlösning som bästa vänner. Johan föreläser också kring kärleksfullt ledarskap och vilka krav som behöver uppfyllas för att bli en framgångsrik ledare i dagens organisationer.

Start typing and press Enter to search